rezanje na mjerudostavausluga ugradnje


Svojstva aluminija su uistinu zadivljujuća, stoga ne čudi što upravo ovaj metal smatramo metalom budućnosti. Uz praktično neograničen vijek trajanja, aluminij ne može oksidirati, otporan je na djelovanje atmosferskih plinova i koroziju i ne ljušti se.

Pri izboru prozorskih klupica vrlo je važno voditi brigu o kakvoći proizvoda koji birate, te o načinu instaliranja na vanjski dio Vašega prozorskog otvora. Kako biste iskoristili sve prednosti koje Vam aluminij nudi, potrebno je pažljivo birati prozorske klupice ili taj izbor prepustiti stručnim osobama:

  • pravilno instalirana aluminijska klupica osigurava adekvatan odvod vode od fasade, pri tome je štiteći od vlage i plijesni;
  • aluminijski bočno zatvarači komplementarni su dodatak prozorskim klupicama od aluminija, a služe kao dodatna zaštita i nadgradnja prednosti ugradnje aluminijskih prozorskih klupica;
  • pored zaštite Vašega otvora, unutrašnjosti prostorije i vanjskih zidnih obloga i fasade, aluminijske prozorske klupice su izvrstan zvučni izolator koji apsorbiraju buku u slučaju kiše ili tuče.

GUTMANN: tehnologija u kombinaciji s izgledom

Naša tvrtka ponosi se brojnim proizvođačima čiji visoki standardi kakvoće ispunjavaju naše zahtjeve usklađenosti s održivim razvojem. Ipak, ovdje ćemo istaknuti suradnju s njemačkim proizvođačem vrhunskih aluminijskih proizvoda – GUTMANN.

Aluminijske klupice ovoga proizvođača krasi etiketa globalnoga lidera, a u proglašenu kvalitetu smo se imali prilike uvjeriti i sami prilikom obrade i instaliranja istih. U produžetku se nalaze tehnički podatci.

TEHNIČKI LIST – klikni ovdje za preuzimanje

Što imamo u ponudi?

  • Proizvod: Kod nas možete naručiti aluminijske klupice na mjeru, kao i prateće bočne zatvarače od aluminija. Dubine klupica su standardizirane: od 50 do 360 mm. Roba je u većini slučajeva spremna za preuzimanje isti dan, dok isporuku uz opciju dostave garantiramo u razdoblju unutar 24 sata od narudžbe.
  • Dostava: Dostavu vršimo svakodnevno na području Mostara, dok za ostale dijelove zapadne Hercegovine dostavu vršimo po dogovoru.
  • Usluga ugradnje: nudimo kompletnu profesionalnu uslugu ugradnje aluminijskih prozorskih klupica.

VIDEO PREZENTACIJA
(pričekajte da se video učita)