Politika privatnosti

Tko smo Naša mrežna stranica nalazi se na sljedećoj adresi: www.hestonalliance.com
Komentari Kada posjetitelji ostave komentare na stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i niz korisničkog agenta preglednika kako bismo pomogli u otkrivanju neželjene pošte. Anonimizirani niz kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također naziva hash) može biti dostavljen usluzi Gravatar da provjeri koristite li ga. Pravila privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.
Medij Ako prenosite slike na web-mjesto, izbjegavajte prijenos slika s uključenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izdvojiti sve podatke o lokaciji iz slika na web stranici.
Kolačići Ako ostavite komentar na našoj stranici, možete se odlučiti za spremanje svog imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo su radi vaše udobnosti, tako da ne morate ponovno ispunjavati svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana. Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite svoj preglednik. Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija zaslona traju godinu dana. Ako odaberete "Zapamti me", vaša će prijava trajati dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni. Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić bit će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne uključuje osobne podatke i jednostavno označava ID posta članka koji ste upravo uredili. Istječe nakon 1 dana.
Ugrađeni sadržaj s drugih web-mjesta Članci na ovoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu. Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.
Analitika Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se neograničeno. To je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti sve naknadne komentare umjesto da ih držimo u redu za moderiranje. Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje oni daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, uređivati ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-mjesta također mogu vidjeti i uređivati te podatke.
Koja prava imate nad svojim podacima Ako imate račun na ovoj stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvezenu datoteku osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje nikakve podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.
Gdje šaljemo vaše podatke Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte.