Što radimo

Tvrtka Heston Alliance d.o.o. se nalazi u Mostaru, a svoje proizvode i usluge pruža na tržištima Bosne i Hercegovine i Europske unije. Naš postanak temeljen je na višegodišnjem prijateljstvu, mreži poznanstava, iskustvu i razumijevanju tržišta na kojemu djelujemo.

Ponosimo se činjenicom kako smo, za svaki proizvod koji imamo u ponudi, našim kupcima u mogućnosti ponuditi i uslugu ugradnje. Razvojem postprodajnih aktivnosti smo u potpunosti zaokružili profesionalni pristup i ispunili sve potrebe naših kupaca.

Proizvodi koje zastupamo i nudimo našim kupcima su kvalitetno besprijekorni i krasi ih dug vijek trajanja,  čime ekonomsku isplativost kupnje istih zadržavamo na najvišoj mogućoj razini. Sve navedeno se uistinu može zahvaliti zdravim partnerskim odnosima s našim vrijednim dobavljačima i proizvođačima koji ispunjavaju najviše svjetske standarde kakvoće.

Što nam je bitno

Zadovoljstvo naših kupaca glavnom je pokretačkom snagom naše tvrtke. To je ujedno i naša najveća motivacija za konstantnim unapređenjem naših proizvoda i usluga. Stalnim prilagođavanjem promjenama u vremenu uspijevamo zadovoljiti evoluirajuće tržište i potrebe kupaca.

U skladu s našom misijom i vizijom, nastojimo se kultivirati i rasti zajedno s partnerima koji dijele brigu i naklonost prema okolišu. Svaki proizvod iz naše ponude ispunjava visoke standarde kvalitete koji su u skladu s odrednicama za zaštitu okoliša i održivog razvoja.

Svjesni potrebe za zaokretom u smislu korištenja prirodnih resursa, naši proizvodi su razvijeni na temelju ekološki prihvatljivih standarda. Distribuciju takvih proizvoda potičemo, posebice se referirajući na korištenje proizvoda od aluminija koji je, zbog svojih vrhunskih karakteristika i kvalitete, klasificiran kao metal budućnosti.

Katalog proizvoda

Zatražite ponudu!

Veselimo se ispunjenju Vaših zahtjeva i potreba.