Ekološka etikaNizak ugljični otisakSmanjenje onečišćenjaPrevencija onečišćenjaObnovljiva energijaEkološki prihvatljiv


U Heston Allianceu čvrsto držimo da su vrijednosti tvrtke jednako važne kao i proizvodi koje proizvodi ili za koje se zalaže. Želimo biti kamen temeljac u ovom dijelu Europe s misijom pretočiti riječ u zdravo, održivo i pravično mjesto za generacije koje dolaze.

Snažno podržavamo ideju kozmetičke revolucije za planet. A najbolji dio toga je to što ne moramo čekati: rješenja za obnovljivu energiju već su dostupna i dostižna.

To je težak zadatak i sve ćemo trebati sudjelovati. Vjerujemo da svi znamo što je potrebno učiniti: odmaknuti se od fosilnih goriva, koristiti čišći transport i zaštititi i saditi šume, a sve uz održavanje održivog poslovanja i zadovoljstvo kupaca. Cijelo čovječanstvo zaslužuje čist zrak i zdrav život.

Znanost je jasna. Imperativ je ograničiti porast Zemljine temperature djelovanjem čovjeka na 1,5 °C kako bismo ograničili najgore utjecaje klimatskih promjena na naš planet i njegove stanovnike. Kako bismo na globalnoj razini ispunili ovaj cilj, moramo prepoloviti naše emisije stakleničkih plinova do 2030. i postati neto nula do 2050. godine.

Naše inicijative za energetsku učinkovitost i upravljanje usmjeravamo prema zdravijoj budućnosti. Svi dijelimo tu odgovornost, pa se zauzmimo zajedno za zdraviji planet koji koristi svima.

Evo nekoliko načina na koje možete podržati da naš dom-Planet postane sigurnije mjesto za život:

  • Rad bez papira, koji ne samo da smanjuje troškove ureda, već vam daje i mogućnost komunikacije s klijentima putem e -pošte kako biste ih obavijestili o vašim inicijativama.
  • Promjena pakiranja proizvoda radi smanjenja troškova i poboljšanja razumijevanja kupaca vaše održive tvrtke.
  • Isporuka radnih uniformi za višekratnu upotrebu zaposlenicima kako bi se pružio profesionalniji izgled od jednokratnih pregača ili odjeće.
  • Praćenje smanjenja otpada i poboljšanja koje vaša tvrtka čini za smanjenje zagađenja ili upotrebe kemikalija te njihovo isticanje u komunikaciji s korisnicima.
  • Uzimajući u obzir važnost ugleda vašeg brenda za održivost prilikom donošenja važnih kupnji i poslovnih odluka.
  • Prijelaz na višekratnu sterilnu odjeću za visokotehnološku ili medicinsku proizvodnju kako bi se eliminirao otpad povezan s jednokratnom odjećom u čistim sobama.
  • Doniranje vremena, proizvoda ili materijala za lokalno čišćenje, banke hrane i druge ekološke događaje u zajednici.